Farvel til alle de stationære telefoner

Borring Plast A-S har siden 1964 været pioner inden for sprøjtestøbning af plastkomponenter til industrien. I tæt dialog med kunderne har ønsket om kvalitet, fleksibilitet og økonomiske løsninger været drivkraften, som har ført Borring Plast frem til at være den dynamiske virksomhed, de er i dag.

Jesper Seistrup, CEO/Owner

Jesper Seistrup, CEO/Owner

Også når det gælder telefoni er Borring Plast med helt fremme. For eksempel ved at vælge en integreret og 100% mobil telefonløsning til hele virksomheden.

Jesper Seistrup, ejer og direktør, fortæller: “Da Telia kontaktede os var vi faktisk ikke utilfredse med det, som vi allerede havde. Men vi kunne jo godt se, at det nok var bedre at samle tingene under ét tag – og ikke have fastnet hos en leverandør, nogle mobiler hos en anden og bredbånd et helt tredje sted. Telia foreslog en samlet løsning, med de fordele som det indebærer.”

En nemmere hverdag

I dag har Borring Plast samlet internet, mobilt bredbånd og telefoni. Services som kollegakald, viderestilling og omstilling er også en del af pakken. Og det kan mærkes i dagligdagen siger Jesper Seistrup: “Alle relevante medarbejdere har nu mobiler og i alt har vi 12 aktive mobilnumre. Hver medarbejder melder sig ind eller ud af systemet – og opkald til hovednummeret viderestilles automatisk.”

Vi er mere fleksible og nemmere at få fat i. Det kan kunderne også mærke.

“Det betyder, at når en kunde ringer til mit kontor, så gør det ikke noget at jeg måske står ude i produktionen. Jeg har altid mobilen med og er på den måde altid ’på kontoret’. Vi er blevet mere fleksible og nemmere at få fat i. Det kan kunderne også mærke.”

Skiftet til Telia forløb også smertefrit. Telefonnumrene er de samme som før og alting kører, som det skal. “Vi oplever et system som fungerer og, som det er nemt at bruge blandt andet takket være online selvbetjening. Og hvis jeg har brug for at få fat på vores kontaktperson hos Telia går det også let. Alt i alt er vi meget tilfredse med valget og derfor har vi også lige forlænget kontrakten endnu to år.”

Fik du inspiration eller nye ideer ved at læse om, hvordan andre gør? Ring til os på 80 40 40 30, hvis du vil vide mere om mulighederne for din virksomhed.