Sådan håndterer du fratrådte medarbejderes e-mail-konti

Retningslinjerne gælder, hvis du og din medarbejder ikke har aftalt andet.

...

Syv retningslinjer for sikre hjemmearbejdspladser

...
  • Permalink Gallery

    Få lynhurtigt bredbånd og online-sikkerhed – på én gang

Få lynhurtigt bredbånd og online-sikkerhed – på én gang

Med Business Broadband får du en lynhurtig og driftsikker bredbånds-forbindelse. Og nu kan du også vælge Telia Secure oven i og samtidig beskytte din virksomhed mod onlinetrusler som virus og hackere. Telia Secure er én samlet, brugervenlig løsning, der sikrer alle jeres mobiler, tablets og computere. Alt sammen til priser, der er til at betale.

Se Telia Secure-priser og bestil…

...

Styrk sikkerheden i din virksomhed med en BYOD-politik

Flere og flere medarbejdere bruger deres private mobiler, tablets og computere på arbejdet. Tendensen hedder “Bring Your Own Device” (BYOD) og giver virksomheder mange nye fordele. Men BYOD har også en bagside. For risikoen for alvorlige trusler mod virksomhedens it-system er langt større. En del af løsningen er at udarbejde en BYOD-politik.

...

Sim-kort og software er hjertet i Teslas elbiler

Den amerikanske elbilproducent, Tesla Motors, er ikke som de andre – og gør ikke som de andre. Tværtimod. Nytænkning og ny kommunikationsteknologi spiller en særlig fremtrædende rolle på vejen mod bæredygtig transport. Og det er netop hemmeligheden bag successen for virksomheden, som i dag har over 9.000 medarbejdere i 37 lande og åbner én ny butik hver uge.

”Det…

...

Klar din business ude så godt som hjemme

...

Mød Telias kundeservice

...
  • Permalink Gallery

    Værsgo! Her er de 5 gode råd om hvordan du skaber mere vækst i din virksomhed

Værsgo! Her er de 5 gode råd om hvordan du skaber mere vækst i din virksomhed

Start med at sætte et mål for din virksomhed. Det skal være konkret og målbart. Og mere end ”Jeg vil gerne sælge mere”. Det kan f.eks. være et mål for, hvor mange af dine potentielle kunder, der skal blive til kunder og hvad du skal tjene på dem.

Bestem dig for, hvordan du vil skabe kontakt til dine nye kunder….

...

Værsgo! 5 gode råd, om hvordan du får tilfredse kunder

Hvis du ansætter nye medarbejdere, så læg mærke til deres personlige egenskaber lige så meget som deres faglige kvalifikationer. Mennesker, der er åbne, venlige og imødekommende er generelt bedre til at håndtere kunderne.

Det er vigtigt, at dine medarbejdere ikke kun forstår det, du sælger. De skal også forstå dine ambitioner og mål for virksomheden. Hvis de gør det,…

...
  • Permalink Gallery

    Værsgo! 5 gode råd, der kan skabe en fornuftig Work-Life balance

Værsgo! 5 gode råd, der kan skabe en fornuftig Work-Life balance

Når du planlægger din uge, er det vigtigt, at du sætter tid af til dem, der giver dig energi. En biograftur med vennerne eller en middag med familien kan gøre mere, end du tror. Skab faste åndehuller. Og hold fast i dem.

Sæt dig ned og gør status over, hvad der giver dig energi, og hvad der dræner dig for…

...